خرید و فروش ارزهای دیجیتال

پی 98 مکانیزه ترین ارائه دهنده خدمات پرداخت آنلاین، ویژه دانشجویان ، برنامه نویسان و سایر کاربران ایرانی که شامل :

خرید از فروشگاه های خارجی ، افتتاح حساب های بین المللی ، ارائه درگاه های خارجی ، صدور و شارژ کارت های اعتباری ویزا و مستر ، تعیین وقت سفارت ،

ثبت نام آزمون های دانشجویی ، فعالسازی حساب های کاربری ویژه برنامه نویسان و نقد کردن درآمد های ارزی آنها می شود.

این مجموعه نظر به استقبال کاربران ایرانی برای خرید و سرمایه گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال هم چون بیت کوین ، اتریوم ، ریپل و .. و عدم دسترسی آنها به اکسچنجر های بین المللی امکان خرید و فروش این دسته از محصولات را نیر برای کاربران ایرانی فراهم نموده است

مدارک برای ویزای شینگن

مدارک برای ویزای شینگن : راحت ترین کشور برای دریافت ویزا شینگن کدام است؟

در نوشته ای دیگر به توضیح ویزای شینگن و یک سری جزئیات درباره آن پرداختیم. اما مدارک برای ویزای شینگن با توجه به گستردگی اش جداگانه جای بحث دارد! به همین منظور در این مقاله به توضیح مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن و ارائه چک لیستی از پیش نیاز ها برای دریافت آن می پردازیم و از طرفی راحت ترین کشور برای دریافت ویزای شینگن را نیز معرفی می کنیم.

مدارک برای ویزای شینگن شامل چه مواردی می شود؟

زمانی که برای دریافت ویزای شینگن اقدام می کنید تا بتوانید به یک یا چند کشور در محدوده شینگن سفر کنید، پیش از درخواست برای پذیرش یک سری پیش نیاز ها وجود دارد. اگر قصد دارید تا به بیش از یک کشور محدوده شینگن سفر کنید، بهترین کار این است که در سفارتخانه یا کنسولگری کشوری که که می خواهید تعداد روز بیشتری بمانید، اقدام به دریافت ویزای شینگن کنید. به محز این که به شما یک ویزای چند ورودی به شما ارائه شد می توانید به تمام کشور های محدوده شینگن به مدت مجاز شده سفر کنید.

زمانی که درخواست دریافت ویزا می کنید باید این نکته را به یاد داشته باشید که باید در مراجعه حضوری به سفارتخانه یا کنسولگری برای ملاقات، مدارک برای ویزای شینگن را در دست داشته باشید. پیشنهاد می شود قرار ملاقات را دستکم 15 روز پیش از تاریخ خروج در نظر بگیرید چرا که 15 روز زمان تقریبی رسیدگی به درخواست شما است.

هر کشور عضو شینگن تقریبا نیازمندی های یکسانی را برای ویزا می خواهد. با این حال کمی تفاوت وابسته به کنسولگری که انتخاب می کنید وجود دارد و ممکن است از شما مدارک اضافه تری بخواهند که از جمله این مدارک می توان به مدارک شناسایی بیشتر یا وضعیت مالی فعلی اشاره کرد.

یک نمونه خواسته شده از مدارک برای ویزای شینگن به همراه اطلاعات جزئی تر به شکل زیر است.

  • فرم پذیرش ویزا که جزو مهم ترین مدارک برای ویزای شینگن است را باید به طور کامل پر و امضا شود.
  • یک تصویر باید پیوست شود؛ تصویر باید به فرمت پاسپورتی باشد، یعنی تمام چهره دیده شود و پس زمینه آن رنگ روشن باشد. تصویر باید اخیرا گرفته شده باشد.
  • مدارک رزرو در سفر های رفت و برگشتی یا برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز که دارای ورود و خروج به و از محدوده شینگن است.
  • مدارک رزرو هتل
  • بیمه سلامت شما نیز باید وضعیت مشخصی داشته باشد تا در طی دورانی که در محدوده شینگن هستید، در مواقع اورژانسی پوشش داده شوید.
  • اثباتی برای داشتن محل اقامت در دورانی که می خواهید در نواحی شینگن بمانید.
  • اثباتی برای داشتن مخارج لازم در مدت زمان اقامت در نواحی شینگن
همچنین بخوانید |  رفتن به کانادا بدون ویزا برای شهروندان امارات متحده عربی امکان پذیر می شود

ویزا

برای فرد زیر سن قانونی یک سری مدارک اضافی مورد نیاز است که در ادامه آن ها را نیز آورده ایم.

  • گواهی تولد فرد زیر سن قانونی
  • فرم پذیرش می بایست توسط هر دو والدین امضا شود.
  • در حالتی که یکی از والدین حضانت کامل فرزند را بر عهده دارد، حکم دادگاه باید پیوست شود.
  • کپی تایید شده مدرک شناسایی یا گذرنامه هر دو والدین
  • اگر فرد زیر سن قانونی قصد تنهایی سفر کردن را دارد، نامه اعلام اجازه والدین امضا شده توسط هر دو والدین یا سرپرست ها باید پیوست شود.

جدای از تمام مدارکی که پیش از این گفته شده، وابسته به نوع ویزایی که به دنبال دریافت آن هستید، یک سری مدارک اضافی دیگر نیز ممکن است نیاز باشد که باید پیوست کنید. در ادامه به انواع مدارک اضافی برای انواع نوع ویزای شینگن می پردازیم.

ویزای ترانزیت فرودگاهی

  • ویزای معتبر برای کشور مقصدی (کشور نهایی) که به آن سفر می کنید.
  • بلیط برای کشور مقصد

ویزای ترانزیت

  • ویزای معتبر برای کشور مقصدی (کشور نهایی) که به آن سفر می کنید.
  • بلیط برای کشور مقصد

ویزای توریستی (برای ملاقات دوستان یا خانواده)

  • وضعیت فعلی حساب بانکی (ترجیحا حداقل مربوط به 6 ماه گذشته)

در مورد کسی که حساب بانکی ندارد یا اعتبار کافی در آن ندارد تا بتواند از پس مخارج خود در مدت سفر بر بیاید، آن شخص باید از دوست یا آشنای خود تقاضا کند تا “فرم پشتیبانی مالی” را در محل زندگی خود امضا کند. باید برای دریافت ویزا اصل این سند را با خود داشته باشید.

  • شرح مسافرت شخص درخواست کننده شامل هدف از سفر، مدت زمان و همه تاریخ های شخصی که بر روی یک کاغذ نوشته شده باشد.
همچنین بخوانید |  کارمزد تراکنش ویزا و مستر کارت از اواخر فروردین 98 افزایش می یابد

در مورد افرادی که اولین بار است سفر می کنند، آن شخص باید همچنین موارد زیر را داشته باشد.

  • مالیات بر درآمد برای سه سال گذشته
  • کاغذ ملاقات
  • یک نامه مرجع از کارفرما
  • اثبات موجودیت قانونی شرکت

در حالتی که شخص درخواست کننده صاحب شرکتی است که در آن کار می کند، ثبت کسب و کار، اعلامیه مالیاتی و آخرین وضعیت بانکی باید پیوست شود.

  • رزرو بلیط پرواز
  • اثبات داشتن مکانی برای اقامت در زمان سفر به منطقه شینگن

راحت ترین کشور برای دریافت ویزای شینگن کدام است؟

واقعیت این است که کشور های مختلف یک سری فرق هایی برای صدور ویزای شینگن با یکدیگر دارند و به همین دلیل است که شاید به ذهن شما هم این سوال رسیده باشید که در این صورت راحت ترین کشور برای دریافت ویزای شینگن کدام است.

لتونی حدود 99.3 درصد درخواست ها برای دریافت ویزا را پذیرفته است و این به این معناست که فقط 0.7 درصد از درخواست های ویزا توسط سفارت های لتونی رد می شود. پس احتمالا شما تا همین الان متقاعد شده اید که باید از سفارت لتونی برای درخواست ویزا اقدام کنید. پشت کشور لتونی، ایسلند و لیتوانی 99.1 درصد از درخواست های ویزا را تایید کرده اند. در ادامه کشور هایی که راحت تر ویزای شینگن ارائه می کنند می تواند به اسلواکی با 98.4 درصد، لهستان با 98.3 درصد، یونان با 98 درصد و لوکزامبورگ با 97.9 درصد اشاره کرد.

در نهایت یک مورد دیگر، کشور جکهوری چک است که با 2.2 درصد رد درخواست دریافت ویزای شینگن در حدود 97.8 درصد از درخواست ها را پذیرفته است و یکی دیگر از کشور های ایده آل برای دریافت ویزای شینگن است.

همچنین شما می توانید تمام هزینه های مربوط به تعیین وقت سفارت و دیگر هزینه های دریافت ویزای شینگن را از طریق خدمات پرداخت ارزی وبسایت Pay98 پرداخت کنید.

پرداخت با مستر کارت

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

این نوشته مفید بود؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *